Επικοινωνήστε μαζί μας

Αυτός ο δικτυακός τόπος αποτελεί ιδιοκτησία της Proper Diet ЕПЕ. Προσπαθούμε να παρέχουμε σχετικές και χρήσιμες πληροφορίες στους χρήστες μας.

Όνομα εταιρείας: Proper Diet ЕПЕ

Νομική διεύθυνση: Μεγάλου Αλεξάνδρου 57 Μεταξουργείο, Αθήνα 104 35, Ελλάδα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected]

Τηλέφωνο: +30(350)765-88-18

Διευθύνων Σύμβουλος: Ασκληπιός Νικολαΐδης

Αριθμός μητρώου: 76517687329

Η διεύθυνση της αρχής καταχώρισης: Μεγάλου Αλεξάνδρου 57 Μεταξουργείο, Αθήνα 104 35, Ελλάδα

Όνομα της καταχωρίζουσας αρχής: Δικηγορικό γραφείο Νικολαΐδης

Υπεύθυνος για το περιεχόμενο::

Δεν είμαστε υπεύθυνοι για το περιεχόμενο των συνδέσμων προς ιστότοπους τρίτων που ενδέχεται να είναι διαθέσιμοι στον ιστότοπό μας. Κάθε ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των συνδέσμων ανήκει στους ιδιοκτήτες τους. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τυχόν ζημίες, άμεσες ή έμμεσες, που προκύπτουν από τη χρήση των πληροφοριών που παρέχονται στον ιστότοπό μας.

Πνευματικά δικαιώματα:

Όλο το υλικό στην ιστοσελίδα μας, συμπεριλαμβανομένων κειμένων, εικόνων, γραφικών, σχεδιασμού και λογισμικού, προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Απαγορεύεται η χρήση ή η διανομή τους χωρίς την άδεια του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με την ιστοσελίδα μας ή την εταιρεία μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα παραπάνω στοιχεία επικοινωνίας.

Πολιτική απορρήτου:

Σεβόμαστε την ιδιωτική σας ζωή και προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Παρακαλούμε ανατρέξτε στην πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες πληροφορίες.